Τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός ο Κουρμπέλης

Νοκ άουτ από τα δύο ματς με τη Λαμία και για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξαιτίας του προβλήματός του στο γόνατο, είτε κάνει αρθροσκόπηση, είτε πάει συντηρητικά. Δεμένα τα χέρια του Δώνη.

Δεν του έφτανε του Παναθηναϊκού το δεύτερο «κύμα» με τις μαζεμένες ιώσεις που έχουν «χτυπήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με το γόνατο του Δημήτρη Κουρμπέλη που κρατάει «δεμένα» τα χέρια του Γιώργου Δώνη καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» προβλέπεται να παραμείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες!

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι είτε αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον 25χρονο ποδοσφαιριστή η επιλογή της αρθροσκόπησης, είτε αυτή της συντηρητικής αντιμετώπισης, το χρονικό διάστημα που θα τεθεί νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις των «πράσινων» θα ξεπεράσει τις 15 ημέρες, με συνέπεια να θεωρείται δεδομένα εκτός ομάδας στα δύο ματς με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Κουρμπέλης αισθάνθηκε εκ νέου πόνο στο (ίδιο) γόνατο μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία στην «πισίνα» του ΔΑΚ, σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο στο Κορωπί και σε περίπτωση που επιλεχθεί η συντηρητική αντιμετώπιση υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει για μίνιμουμ 15 ημέρες, την ίδια στιγμή που η επιλογή της αρθροσκόπησης και του «καθαρισμού» του λιπώματος που υπάρχει, θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ