aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Το μυαλό στην πρεμιέρα - Αποφασίζει για τον ένα στόπερ ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το μυαλό στην πρεμιέρα – Αποφασίζει για τον ένα στόπερ ο Γιοβάνοβιτς

Σε ρυθμούς πρεμιέρας πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Είναι αυτονόητο ότι το «τριφύλλι» θέλει να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με νίκη στη Λεωφόρο, η οποία θα έχει πολύ κόσμο, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν μεγάλη διάθεση να στηρίξουν από νωρίς τη φετινή προσπάθεια, κάτι που φάνηκε και από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα, πλην του γνωστού απόντα Σένκεφελντ. Ο Γκάνεα ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε στις προπονήσεις.
Σε ό, τι αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα, ο Γιοβάνοβιτς θα καταλήξει στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ολλανδού στόπερ, με τους Σάρλια, Πούγγουρα να διεκδικούν, όπως και τον Κουρμπέλη. Αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, τότε θα παίξει στα χαφ μαζί με τους Τσέριν και Ρούμπεν.

Αν παίξει ως στόπερ, τότε θέση στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Αλεξανδρόπουλος. Οι υπόλοιποι «εκλεκτοί» θα είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ. Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση Μπερνάρντ, οι εξελίξεις τρέχουν προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής και την άφιξη του Βραζιλιάνου στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ