aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Το αντίο των παικτών, το ευχαριστώ και η υπόσχεση για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Το αντίο των παικτών, το ευχαριστώ και η υπόσχεση για τη νέα σεζόν

Μία δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μία σεζόν που άφησε στους παίκτες της ομάδας μία χαρμολύπη, αφού ναι μεν η ομάδα «τρύπησε το ταβάνι της» φτάνοντας μία… ανάσα από το πρωτάθλημα, όμως υπήρξε τεράστια απογοήτευση με τον τρόπο που αυτό χάθηκε και με το πόσο κοντά έφτασε η ομάδα να γευτεί το… νέκταρ του ιερού δισκοπότηρου μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια.

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Άρη διεξήθχει σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να χειροκροτήσουν και να αποθεώσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του και παρ’ ότι η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, στον αέρα πλανιόταν ακόμη μία αίσθηση απογοήτευσης, αφού ήταν ακόμη πολύ νωπές οι μνήμες, μιας κι εκείνη την μέρα σφραγιζόταν και μαθηματικά η απώλεια του πρωταθλήματος.

Από το βράδυ που ακολούθησε τον αγώνα αυτό και την επόμενη μέρα, με τη σεζόν να έχει πλέον ολοκληρωθεί, ξεκίνησε μία ενέργεια που πήρε διαστάσεις… κινήματος στις τάξεις των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ο ένας μετά τον άλλον, οι οποίες είχαν όλες ένα κοινό νόημα και σκοπό.

Το πρώτο πράγμα που ήθελαν ήταν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την τεράστια στήριξή του και το δεύτερο να στείλουν ένα μήνυμα για τη νέα σεζόν που έρχεται, υποσχόμενοι πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι δεδομένο πως η φετινή απώλεια του τίτλου πείσμωσε όλες τους συντελεστές της ομάδας του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν του χρόνου και να πάρουν αυτό που έχασαν φέτος μέσα από τα χέρια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ