aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Θέμα ημερών του Ρούμπεν, συζητήσεις και με τους υπόλοιπους για ανανεώσεις

Παναθηναϊκός: Θέμα ημερών του Ρούμπεν, συζητήσεις και με τους υπόλοιπους για ανανεώσεις

Να κλείσουν τα μέτωπα των ανανεώσεων θέλουν στον Παναθηναϊκό, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο. Οι «πράσινοι» προχωρούν τα θέματα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και ταυτόχρονα τρέχουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό με την ενίσχυση που θα υπάρξει το επόμενο διάστημα.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο πρώτος που θα ανανεώσει είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ. Είναι ζήτημα ημερών να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με τον Ισπανό χαφ, ο οποίος θα συνεχίσει στο τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα έχουν αρχίσει και οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Αναφερόμαστε στους Σένκεφελντ, Αϊτόρ, αλλά και Κουρμπέλη. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις και με τους συγκεκριμένους. Η επιθυμία και η διάθεση για παραμονή των παικτών είναι δεδομένη στο «τριφύλλι».

Σε ό, τι αφορά τα μεταγραφικά, όλα δείχνουν ότι η ομάδα κινείται την απόκτηση τριών ίσως και τεσσάρων ποδοσφαιριστών με στόχο να γεμίσει ποιοτικά το ρόστερ. Το πιθανότερο είναι μια κίνηση να έχει γίνει εντός του Δεκεμβρίου και οι υπόλοιπες τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ