aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Τα... έψαλλε στον Χατζηθεοδωρίδη και «ξύπνησε» όλη την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Τα… έψαλλε στον Χατζηθεοδωρίδη και «ξύπνησε» όλη την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς

Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (27/07) είχε ξανά υψηλή ένταση, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάζει για ακόμη μία φορά… γκάζια, με βασικό αποδέκτη τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, όταν όχι μόνο παράτησε μία φάση στο διπλό επειδή δεν του δόθηκε φάουλ, αλλά στη συνέχεια έκανε και… πέναλτι!

Στο οικογενειακό διπλό, ο Σέρβος τεχνικός εκνευρίστηκε απίστευτα στα πρώτα λεπτά, όταν είδε τον Κατερινιώτη μπακ να χάνει την μπάλα σε μία διεκδίκηση με τον Σανκαρέ και να αφήνει την μπάλα φωνάζοντας «φάουλ». Ακολούθως μάλιστα «γκρέμισε» πολύ άτσαλα και τον Αϊτόρ μέσα στην περιοχή, με τον Γιοβάνοβιτς να του τα… ψέλνει, θέλοντας παράλληλα να «ξυπνήσει» κι όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Σταματώντας την άσκηση, γύρισε και είπε στον Χατζηθεοδωρίδη: «Ηλία! Ηλία τι είναι αυτό που κάνεις; Επειδή δεν έδωσε φάουλ γυρίζεις νευριασμένος και κάνεις κακό στην ομάδα με αυτό το πέναλτι;». Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0, όμως τα «γκάζια» του Γιοβάνοβιτς «τσίτωσαν» τους πάντες κι ακολούθως στο δίτερμα έπεφταν… κορμιά. Ο δε Χατζηθεοδωρίδης που τα είχε… ακούσει νωρίτερα από τον προπονητή του, το πήρε… προσωπικά κι έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στον Καρλίτος, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Σε μία φάση που πραγματικά λειτούργησε υποδειγματικά η κυκλοφορία της μπάλας, με τον Σέρβο τεχνικό να φωνάζει «επιτέλους, μπράβο! Είδατε; Κάνατε αυτά που λέγαμε!».

Πριν το οικογενειακό διπλό, σε μία άσκηση ανάπτυξης με τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών, ο Γιοβάνοβιτς διέκρινε πως όλοι είχαν μπει… χαλαρά στο πρόγραμμα και φώναζε για ένταση και ρυθμό: «Μην πάτε έτσι, είναι δυνατόν να εκτελείτε έτσι την άσκηση, πάμε ξανά απ’ την αρχή».

Στο δε τέλος της προπόνησης, ο προπονητής των «πράσινων» πήρε από κοντά τον Χατζηθεοδωρίδη και του εξηγούσε πολύ πιο ήρεμα πλέον το λάθος που έκανε, θέλοντας να «καθαρίσει» λίγο το μυαλό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ