aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Πρόβες» από Γιοβάνοβιτς ενόψει του πρώτου φιλικού με την Αλ Τααβόν

Παναθηναϊκός: «Πρόβες» από Γιοβάνοβιτς ενόψει του πρώτου φιλικού με την Αλ Τααβόν

Μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του το πρωί της Τετάρτης (21/07) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το απόγευμα τους περίμενε στο κεντρικό γήπεδο του προπονητηρίου Wittenhorst, εκεί δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (22/07, 19:00) το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με την σαουδαραβική Αλ Τααβόν, προκειμένου να δουλέψουν κάποια πράγματα πάνω στα τελειώματα των φάσεων και στο εσωτερικό διπλό.

Μετά το αρχικό ζέσταμα που συντόνισε ο γυμναστής της ομάδας, Δημήτρης Δανιηλίδης με τρέξιμο και επαφές με την μπάλα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ασκήσεις υπό την εποπτεία των Χρήστου Κόντη, Πρέντραγκ Έρακ και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη γωνία να παρακολουθεί. Οι τρεις επιτιθέμενοι έκαναν εναλλάξ πάσες προς τους ακραίους μπακ (Κώτσιρα, Σάντσες στα δεξιά και Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης στα αριστερά), οι οποίοι έβγαζαν σέντρες στο όριο της μικρής περιοχής και λίγο πιο πίσω προς τους τρεις «φουνταριστούς».

Στο δεύτερο σκέλος της άσκησης προστέθηκε και ο Γενί Ενγκμπακοτό στους δύο δεξιούς μπακ, με τον Κόντη να φωνάζει για σωστό τάιμινγκ τόσο στις σέντρες, όσο και στις εκτελέσεις.

Κορυφαίος στις εκτελέσεις ήταν ο Γιουνούς Σανκαρέ που σκόραρε τρεις φορές, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μακέντα, Καρλίτος και Σερπέζης σε πολύ ωραίες εκτελέσεις.

Ακολούθως το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλό στα 2/3 του γηπέδου με περιορισμούς δύο επαφών. Νικητές αναδείχθηκαν οι «πράσινοι» με τα γκολ των Σανκαρέ και Μπουζούκη (άπιαστο σουτ στο «παραθυράκι»), ενώ για τους «πορτοκαλί» σκόραρε ο Μακέντα.

«Πράσινοι»: Χριστογεώργος Κώτσιρας, Σερπέζης, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης

«Πορτοκαλί»: Ξενόπουλος, Σάντσες, Βέλεθ, Σιδεράς, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Σαβιέρ, Καρλίτος, Βιγιαφάνιες, Μακέντα. Στο β’ μέρος μπήκε ο Διούδης αντί του Χριστογεώργου

Μετά το τέλος της προπόνησης (που είχε διάρκεια περίπου 70 λεπτά) ο Γιοβάνοβιτς είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Αθανασακόπουλο, δίνοντάς του οδηγίες για το που πρέπει να κινείται σαν «8άρι» μέσα στο γήπεδο (εκεί δηλαδή που τον έβαλε στο δίτερμα) και μία πολύ μεγαλύτερη κουβέντα με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Το πρωί της Πέμπτης (22/07) οι «πράσινοι» θα κάνουν προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο, δουλεύοντας κυρίως πάνω στην τακτική του απογευματινού ματς με την Αλ Τααβόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ