aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Πρώτη στην Αυστρία με Τσέριν

Παναθηναϊκός: Πρώτη στην Αυστρία με Τσέριν

Η δουλειά για τον Παναθηναϊκό επί αυστριακού εδάφους άρχισε σήμερα με προπόνηση το απόγευμα στο Τιρόλ, εκεί που η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Μετά την πρωινή άφιξη πρώτα σε Μόναχο και στη συνέχεια στην Αυστρία, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» βρέθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου που θα αποτελέσει την “πράσινη” βάση για τις επόμενες 15 ημέρες.

Ο Άνταμ Τσέριν, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ενσωματώθηκε και έκανε κι αυτός την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, μετά τη γνωριμία που είχε με τους συμπαίκτες του και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σλοβένος διεθνής χαφ μετέβη απευθείας από την πατρίδα του στην Αυστρία και από σήμερα έβαλε την πράσινη φόρμα και μπήκε στα… βαθιά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση και στη συνέχεια “κορόιδο”, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ. Είχε διάρκεια μιας ώρας και φυσικά μέτρια ένταση, αφού η αποστολή προερχόταν από πολύ πρωινό ταξίδι (6 το πρωί ήταν η αναχώρηση για το Μόναχο). Από αύριο το τέμπο και η ένταση θα ανέβει με τους πράσινους να γυμνάζονται στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του σε κομμάτια τακτικής και φυσικής κατάσταση με στόχο να “χτίσει” αυτό που θέλει ενόψει και της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ