aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Προτάθηκαν και εξετάζονται Σεπφ και Ιονίτσα

Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν και εξετάζονται Σεπφ και Ιονίτσα

Σοβαρά εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o 28χρονος διεθνής Αυστριακός μέσος, Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος ανήκει στην Αρμίνια Μπίλεφελντ του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη και του Στέφανου Καπίνο.

Ο Σεπφ, ο οποίος αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Μπάγερν είχε αξιοπρόσεκτη θητεία για έξι χρόνια στη Σάλκε και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αρμίνια η οποία υποβιβάστηκε. Mε την Εθνική ομάδα του ο Αυστριακός δημιουργικός μέσος έχει 32 συμμετοχές και 6 γκολ (πιο πρόσφατο παιχνίδι του τον Μάρτιο εναντίον της Σκωτίας), ενώ με τις «μικρές» εθνικές είχε 36 ματς και 10 γκολ.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί επίσης σύμφωνα με αναφορές στα ιταλικά media ο 32χρονος διεθνής Μολδαβός μέσος Αρτούρ Ιονίτσα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ιταλική Μπενεβέντο (έβδομη πέρυσι στη Serie B), αλλά αναμένεται να μείνει ελεύθερος όπως και πολλοί άλλοι παίκτες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ