aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Προλαβαίνει Βόλο, σίγουρα με Άρη ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει Βόλο, σίγουρα με Άρη ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Παναθηναϊκός πρόλαβαν τα χειρότερα, καθώς ο τραυματισμός του διεθνούς αμυντικού μέσου ήταν λιγότερο σοβαρός από ό,τι θα μπορούσε. Ο αρχηγός τη ομάδας υπέστη θλάση και εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής ομάδας, αλλά φαίνεται πως οι «πράσινοι» δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του.

Ο 29χρονος άσος θα μείνει περίπου μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Έχει καλές πιθανότητες να προλάβει το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο, αλλά ακόμη και αν πάρει το πράσινο φως, το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο, ώστε να πάρει λίγο χρόνο ακόμη για να παίξει στα ματς-«φωτιά» που ακολουθούν με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (5/4) και τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (9/4).

Δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Τσόκαϊ από το προσεχές ματς, Ρούμπεν και Τσέριν είναι τα φαβορί για τη μεσαία γραμμή στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Στο μεταξύ, μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο Αϊτόρ για να συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα επανένταξης μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν από πέντε μήνες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δουλεύει σκληρά, όλα κυλούν ομαλά και μεγάλος του στόχος είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ