aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Περιμένει Κουρμπέλη, συζητάει για Λινγκρ

Παναθηναϊκός: Περιμένει Κουρμπέλη, συζητάει για Λινγκρ

Δυο είναι οι υποθέσεις τις οποίες «τρέχει» ο Παναθηναϊκός την εβδομάδα που διανύουμε με τη μια να αφορά ενδεχόμενο ανανέωσης και την άλλη την πιθανότητα της δεύτερης μεταγραφής.

Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην πρόταση ανανέωσης που του έχουν κάνει. Ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και προσφορά από την τουρκική Τράμπζονσπορ, κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Μπορεί χθες στην Τουρκία να θεωρούσαν σχεδόν δεδομένο το deal, αλλά το θέμα παραμένει ακόμα ανοικτό. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε αναμονή για την τελική απόφαση του διεθνούς άσου και το η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει, επίσης, επαφές για την απόκτηση του Οντρεϊ Λινγκρ. Η Σλάβια Πράγας γνωρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το βήμα στο εξωτερικό και γι’ αυτό, άλλωστε, ο προπονητής της έχει μιλήσει δυο φορές για το συγκεκριμένο θέμα «φωτογραφίζοντας» αποχώρηση του Τσέχου. Ο 24χρονος άσος καλύπτει πλήρως τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μια θέση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει την προσπάθειά τους για να τον κάνουν δικό τους.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και του βασικού σταδίου, ο στόχος είναι να έχουν γίνει δυο με τρεις ακόμη προσθήκες και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στο τριφύλλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ