aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Πατά το κουμπί της αναβάθμισης του ρόστερ

Παναθηναϊκός: Πατά το κουμπί της αναβάθμισης του ρόστερ

Την ποιοτική αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση που θα προσδώσει βάθος στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν αλλά κυρίως των προκριματικών του Champions League κοιτούν στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίρνοντας το «πράσινο» φως από τη διοίκηση και σε συνεργασία με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, τρέχει για να έχει ένα σύνολο που θα του δώσει το δικαίωμα να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Βασικές προτεραιότητες μετά και την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, είναι η απόκτηση δύο βασικών χαφ τόσο στις θέσεις «6» και «8» αλλά και για το «10».

Κινήσεις αναμένεται να γίνουν και στα άκρα της άμυνας με την ανάγκη για δεξί μπακ να είναι μεγαλύτερη, αλλά και το back-up του Χουάνκαρ να αναζητείται. Στα θετικά συνυπολογίζεται η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Γκάνεα ο οποίος ενδέχεται να βρεθεί και στην προετοιμασία, με την ομάδα να αναχωρεί στις 25 Ιουνίου για την Αυστρία.

Τέλος πιθανή είναι και η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού αφού όπως όλα δείχνουν ο Αχιλλέας Πούγγουρας αναμένεται να αποχωρήσει έπειτα από μια πενταετία στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ