aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκος-ΠΑΟΚ: Ψάχνοντας αμφότεροι την αντίδραση στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ: Ψάχνοντας αμφότεροι την αντίδραση στη Λεωφόρο

Μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο το απόγευμα στις 19:30, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στον ΠΑΟΚ στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, με το «τριφύλλι» να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ζεστάνει ξανά τον κόσμο του μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνει αφενός αντίδραση μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη και αφετέρου το αποτέλεσμα που θα τον φέρει στο -1 από την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, η είδηση είναι ότι επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στην αποστολή των «πρασίνων» ο Σένκεφελντ, με τον Αϊτόρ από την άλλη να μένει εκτός, όπως και ο τραυματίας, Πούγγουρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη μεριά του, έκανε την έκπληξη συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή των Κυπελλούχων τον Καγκάβα, με τους Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Ολιβέρια και Αουγκούστο να μην υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Καγκάβα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πιθανές ενδεκάδες
Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Βιτάλ, Παλάσιος.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά στην παράδοση, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τρία τελευταία ματς εναντίον του ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία μέσα στο 2021, ενώ η τελευταία εκτός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στο «τριφύλλι», χρονολογείται στην χρονιά του νταμπλ και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019 (2-0). Η συνολική παράδοση είναι 77-35-54 υπέρ των γηπεδούχων, με 51-18-9 στα εντός έδρας.

Διαιτητής: Ντελ Θέρο Γκράντε
Βοηθοί: Λόπεθ Ντε, Γκονζάλεθ
4ος: Περράκης
VAR: Μουνουέρα, Μεϊντάνας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ