aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Για την αντίδραση οι «πράσινοι», για να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του ο ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Για την αντίδραση οι «πράσινοι», για να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του ο ΠΑΟΚ

Ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη, αφού λίγες μέρες μετά τη συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη και το γήπεδο της Τούμπας για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό Κυπέλλου, απόψε θα τεθούν αντιμέτωποι στη Λεωφόρο, για τη 19η αγωνιστική της Super League!

Στην πρώτη θέση με 45 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στο 90’+5’, παραμένοντας στο +4 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ. Απόψε, οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα τους στη Θεσσαλονίκη και καλούνται να παρουσιάσουν σαφώς καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τον τραυματία Μάγκνουσον, αλλά και τον Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Από την άλλη, ο Σπόραρ επέστρεψε στην αποστολή, την οποία συμπεριλήφθηκε και ο Μπερνάρ, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο αποψινό ματς με την ψυχολογία του στα ύψη μετά την «καθαρή» νίκη του για το Κύπελλο, θέλοντας να κάνει δεύτερο συνεχόμενο… χουνέρι στον Παναθηναϊκό. Αήττητος από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 11 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια του. Στην 4η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από τον 3ο Ολυμπιακό και 9 μακριά από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, για την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα έχει να διαχειριστεί τις ίδιες απουσίες που είχε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Κύπελλο, με τους Τσαούση, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς να μένουν στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ