aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Παλεύει για την εξαιρετική και δύσκολη περίπτωση του Μπερνάρντ!

Παναθηναϊκός: Παλεύει για την εξαιρετική και δύσκολη περίπτωση του Μπερνάρντ!

Οι “πράσινοι” παλεύουν για την υπέρβαση με τον Μπερνάρντ, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που αν ντυθεί στα πράσινα να απογειώσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του “τριφυλλιού”.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός (εξτρέμ και δεκάρι) αγωνίζεται την τελευταία χρονιά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Σαρίγια και θέλει να αποχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον κάνει δικό του και παλεύει για μια σούπερ, μα και δύσκολη περίπτωση. Ο παίκτης έχει ένα χόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα της Αραβίας, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω θέλει να αποχωρήσει.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο άρχισαν πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Τότε οι πράσινοι κοιτούσαν άλλον ποδοσφαιριστή, αλλά προέκυψε το όνομα του Μπερνάρντ στο οποίο αμέσως στράφηκαν. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη, αλλά η περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρόκειται για ένα δύσκολο θέμα και φυσικά για έναν παίκτη τεράστιας αξίας. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες ημέρες…

Ο Μπερνάρντ είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, ενώ έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο προτού πάει στη Σαχτάρ έναντι 25 εκατ. ευρώ. Εκεί έκανε για άλλα τόσα χρόνια σπουδαία πράγματα, με 156 ματς, 28 γκολ και 35 ασίστ. Στη συνέχεια έκανε το άλμα για την Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, προτού πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Σαρίγια.

Με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Μπερνάρντ μετράει 14 συμμετοχές και 1 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ