aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Παγωμένο» του Τζάχανμπακς

Παναθηναϊκός: «Παγωμένο» του Τζάχανμπακς

Παρά τα διάφορα σενάρια και δημοσιεύματα, αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση του Ιρανού εξτρέμ, Αλιρέζα Τζάχανμπακς. Σε καλό δρόμο του Πούχατς, «ανοιχτό» αλλά παραμένει δύσκολο του Κάουλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος αλλά παράλληλα στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπαθούν να προχωρήσουν την ενίσχυση της ομάδας. Όλο το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου και ενός εξτρέμ, με το θέμα του αριστερού μπακ και συγκεκριμένα του Τιμοτέους Πούχατς να είναι εκείνο που αν και δεν αποτελεί προτεραιότητα, βρίσκεται αυτή την στιγμή στον καλύτερο δρόμο για την υλοποίησή του. Από κει και πέρα αξίζει να αναφέρουμε τα εξής:

  • Στο θέμα του Ιρανού εξτρέμ, Αλιρέζα Τζάχανμπακς και παρά τα διάφορα σενάρια και δημοσιεύματα, το «τριφύλλι» έχει «παγώσει» τις επαφές εδώ και μια εβδομάδα, καθώς ο παίκτης θέλει να παραμείνει σε πρώτη φάση στη Φέγενορντ. Για να προχωρήσει στο μέλλον η υπόθεσή του, θα πρέπει ο ίδιος να αλλάξει τη στάση του και να δείξει έμπρακτα πως θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτες που να είναι «ψημένοι» με την προοπτική του Παναθηναϊκού και όχι κάποιους που να βλέπουν ως… αναγκαίο κακό για την καριέρα τους, την μεταγραφή τους στους «πράσινους».
  • Στην υπόθεση του Κάουλι, ο παίκτης πιέζει την Λουντογκόρετς, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του αλλά οι Βούλγαροι είναι… ακατέβατοι για την ώρα. Ζητούν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου μέσου. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αλλά ταυτόχρονα και εξίσου δύσκολη.

Πέρα από τις «γνωστές» υποθέσεις, ο σύλλογος εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι προχωρημένο, πέρα από το θέμα με τον Πούχατς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ