aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Όλα για την πρόκριση – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Λαμία

Παναθηναϊκός: Όλα για την πρόκριση – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Λαμία

Το βλέμμα στραμμένο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Λαμία έχουν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη με σκορ 1-0 στη Λεωφόρο, πηγαίνουν στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, με στόχο να πάρουν μια δεύτερη νίκη και φυσικά να κατακτήσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του και συνέχεια στις σοβαρές και καλές εμφανίσεις. Το τριφύλλι δεν πάει απλώς για να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ, αλλά για να δώσει μια ακόμη «μάχη» και έχοντας νοοτροπία νίκης να πάρει αυτό που θέλει και να γυρίσει στην Αθήνα με την πρόκριση στις αποσκευές του.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σέρβο προπονητή. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα και «παίζεται» μια θέση στα χαφ ανάμεσα σε Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ