aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με πρωινή προπόνηση (11:00) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι φουλάρουν για το μεγάλο παιχνίδι, δίχως προβλήματα, και στοχεύουν φυσικά στη νίκη, που θα δώσει πολύτιμους βαθμούς, αλλά και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Οι πράσινοι θα αναζητήσουν το πρώτο τους τρίποντο σε φετινό ντέρμπι. Είχαν έρθει ισόπαλοι 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ ηττήθηκαν από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι τα κίνητρα ενόψει του ματς της Κυριακής είναι πολλά.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα οι Βέλεθ, Σένκεφελντ.

Δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ, που επιστρέφει μετά τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Στα χαφ η επικρατέστερη τριάδα είναι αυτή με Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και στην κορυφή ο Καρλίτος.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ