aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Ο Ζέκα που έρχεται για να παλέψει και οι χαφ που θα ανεβάσουν το...

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που έρχεται για να παλέψει και οι χαφ που θα ανεβάσουν το επίπεδο

Το σκεπτικό απόκτησης του Κάρλος Ζέκα από τον Παναθηναϊκό έχει αναλυθεί πολλές φορές. Οι «πράσινοι» φέρνουν ένα δικό τους παιδί για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και στη συνέχεια να αναλάβει πόστο σε αυτήν. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο έμπειρος χαφ θα έχει… διακοσμητικό ρόλο.

Ο Ζέκα θα παλέψει. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Θα τα δώσει όλα στις προπονήσεις και αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ικανός να δώσει πράγματα στην ομάδα, τότε δε θα έχει κανένα πρόβλημα να τον εμπιστευτεί. Ο 34χρονος διεθνής άσος έχει ένα χαρακτηριστικό στιλ ως ποδοσφαιριστής. Είναι μαχητής. Και με αυτή τη μαχητική διάθεση θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, έχοντας ταυτόχρονα αρχηγική παρουσία στα αποδυτήρια. Συνεπώς, μόνο κέρδος έχει η ομάδα από τη συγκεκριμένη κίνηση, που θα γίνει μεγαλύτερο αν ο Ζέκα είναι καλά μετά τους τραυματισμούς του.

Από εκεί και έπειτα, στο «τριφύλλι» στοχεύουν στην απόκτηση χαφ που θα κάνουν τη διαφορά. Αναφερόμαστε σε ένα οκτάρι και σε ένα δεκάρι. Εκεί θα πέσει το βάρος, ενώ ενδεχόμενη μεταγραφή εξαριού θα προκύψει μόνο αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Εξελίξεις για το θέμα του αρχηγού του «τριφυλλιού» αναμένονται μέσα στο επόμενο τριήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ