aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Σάρλια, οριακά προλαβαίνει ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Σάρλια, οριακά προλαβαίνει ο Σπόραρ

Χωρίς τον Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος έμεινε και σήμερα (16/03) εκτός προπόνησης, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Αντράζ Σπόραρ, καθώς ο Σλοβένος επιθετικός του «τριφυλλιού» έκανε ξανά μόνος του.

Από εκεί και πέρα, το βάρος στην προπόνηση της Πέμπτης από πλευράς Παναθηναϊκού έπεσε στην τακτική, με την προετοιμασία των «πράσινων» να συνεχίζεται αύριο (17/03) με νέα πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως «έριξαν βάρος» στην τακτική, προτού ολοκληρώσουν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σπόραρ και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Σάρλια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ