aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Να κλείσει με νίκη τη σεζόν και μετά σχεδιασμός για τη νέα

Παναθηναϊκός: Να κλείσει με νίκη τη σεζόν και μετά σχεδιασμός για τη νέα

Την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, αυτόν με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι με την στήριξη του κόσμου τους στη Λεωφόρο να αναμένεται να είναι και πάλι αρκετά δυναμική προετοιμάζονται με στόχο να πάρουν μια νίκη και να κλείσουν έτσι μια σεζόν, η οποία δεν θα συνδυαστεί με τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα για την ομάδα του, με τον Σένκεφελντ να είναι και πάλι στα πλάνα του έχοντας εκτίσει την ποινή από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί.

Από εκεί και πέρα όμως το ενδιαφέρον πέφτει στο τι θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να χαραχθεί το πλάνο της νέας σεζόν και της μεταγραφικής περιόδου.

Σε αυτή την συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, με τις πρώτες εκτιμήσεις που γίνονται για το θέμα να θέλουν τους πράσινους να κινούνται δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σεζόν με το μυαλό να είναι και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Εκεί που όπως διαπιστώθηκε χθες ο Παναθηναϊκός με μία πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα εξασφαλίσουν, στη χειρότερη περίπτωση, την συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ