aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Mπάσιμο» της Πάρμα για Ζαγαρίτη!

Παναθηναϊκός: «Mπάσιμο» της Πάρμα για Ζαγαρίτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ιταλία, η Πάρμα έχει συμφωνήσει με τον Βασίλη Ζαγαρίτη και έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει από τώρα!

Μια ανάσα από την Πάρμα βρίσκεται ο Βασίλης Ζαγαρίτης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές που βρίσκονται κοντά στον ιταλικό σύλλογο, η Πάρμα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει… παγώσει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες οι «Παρμένζι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους πράσινους για να κάνουν δικό τους τον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δίνοντας ένα ποσό στο Τριφύλλι. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές αν και με τα υπάρχοντα δεδομένα, μοιάζει δύσκολο να μην προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Ο Ζαγαρίτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις ενημερώθηκε πως την Παρασκευή θα κάνει προπόνηση με το γκρουπ που μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ