aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Με το ερωτηματικό του Σπόραρ στρέφεται στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Με το ερωτηματικό του Σπόραρ στρέφεται στον Βόλο

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή (2/4) έχουν στραμμένη της προσοχή τους στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να υποδεχθούν την ομάδα της Μαγνησίας σε ένα κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης έκαναν φτερά, με τον κόσμο να αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τη στήριξη του στην ομάδα, στη μάχη που δίνει για την επιστροφή στον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 13 χρόνια.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς, βλέπει μόνο τη νίκη και θέλει να έχει τους παίκτες του σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που το ματς «στραβώσει». Ο Σέρβος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος μπήκε την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Αντίθετα σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, του οποίου οι ενοχλήσεις υποχωρούν μετά και την αποχώρηση του από την αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενώ έτοιμος εκτός απροόπτου θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, που παρόλα αυτά δεν αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα κόντρα στο Βόλο.

Όσον αφορά τον Τιμοτέους Πούχατς, πρόκειται να μείνει εκτός αποστολής καθώς έχει απουσιάσει από τις δύο τελευταίες προπονήσεις εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, με τον Σάντσες να παίρνει το ρόλο της «ρεζέρβας» για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ