aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Με γεμάτο ρόστερ και «καυτή» Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Με γεμάτο ρόστερ και «καυτή» Λεωφόρο

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδεικνύεται το καλύτερο «φάρμακο» για τον πληγωμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μετά τις δυο ισοπαλίες στα ματς με ΑΕΚ και Άρη και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν, κοιτάζουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια, αλλά και την ίδια διάθεση για «μάχη» με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα προβλήματα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν σχεδόν «εξαφανιστεί». Κι όλα αυτά ενώ υπάρχει μπροστά μας μια γεμάτη εβδομάδα πριν από το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Από χθες ο Χουνκαρ μπήκε σε φουλ πρόγραμμα, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον Βέλεθ. Όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση είναι, πλέον, καλά και το «τριφύλλι» δουλεύει με γεμάτο ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν ο Μακέντα και ο Λούντκβιστ που συνέχισαν ατομικό, ενώ ο Καρλίτος έκανε χθες αποφόρτιση. Φυσικά, απουσιάζουν και οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Χριστογεώργος και Ιωαννίδης.

Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν πολύ κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει 100% πληρότητα στα γήπεδα, κάτι που σημαίνει ότι η Λεωφόρος είναι πιθανό να γεμίσει στην αναμέτρηση με τον δικέφαλο του βορρά. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουν μεγάλη ζήτηση για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ