aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να ντυθεί στα πράσινα ο Μάντσινι!

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να ντυθεί στα πράσινα ο Μάντσινι!

Οι όποιες δεύτερες σκέψεις του Άρη για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό κάμφθηκαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης, καθώς η πρόταση του Τριφυλλιού ήταν η καλύτερη φτάνοντας τα 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ και ο ποδοσφαιριστής με τη πίεση που άσκησε οδήγησε τις εξελίξεις προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο ”πράσινο στρατόπεδο”.

Η συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ήταν δεδομένη εδώ και ημέρες και ήταν ξεκάθαρα θέμα τελικής απόφασης από τη διοίκηση των ”κιτρίνων”, ώστε η υπόθεση να μπει στη τελική της ευθεία.

Τούτη τη στιγμή το μόνο που απομένει για να προκύψει οριστικά και αμετάκλητα deal, είναι η αποστολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων από τον Άρη προς τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, ώστε μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί από το Τριφύλλι η μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ενώ μέχρι το φινάλε των μεταγραφών αναμένεται να γίνει ακόμη μία κίνηση που θα αφορά και πάλι το δημιουργικό κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ