aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παναθηναϊκός και Λέγκια ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας»

«Παναθηναϊκός και Λέγκια ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί το καλοκαίρι τουλάχιστον για δύο χαφ και χθεσινό δημοσίευμα από τη Σκωτία έκανε λόγο για ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Αμπντουλαγιέ Σισακό της βελγικής Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας των Καναρίων Νήσων La Provincia, αλλά και η πολωνική ιστοσελίδα transfery.info, τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρονται για τον Φάμπιο Γκονθάλεθ της Λας Πάλμας.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι εργάζεται σκληρά για την ενίσχυση της ομάδας και εξετάζει την περίπτωση του Γκονθάλεθ, αλλά υπάρχει και ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της Λας Πάλμας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και είναι αβέβαιο αν θα ανανεώσει ακόμα, ενώ τη φετινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και στο Κύπελλο μετράει με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά 25 συμμετοχές και μία ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ