aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Η υπόθεση Κουρμπέλη και οι κινήσεις που ακολουθούν

Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Κουρμπέλη και οι κινήσεις που ακολουθούν

Η διαφαινόμενη επιστροφή του Κάρλος Ζέκα και η ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι αυτή τη στιγμή πρώτα στην… ατζέντα του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής άσος χθες αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη και όλα δείχνουν ότι πρασινίζει ξανά, με την περίπτωσή του, όπως έχουμε τονίσει ξανά να μην επηρεάζει τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αντιθέτως, το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη θα κρίνει και πολλά για ενδεχόμενη εξτρά ενίσχυση στα χαφ. Οι «πράσινοι» θα καθίσουν στο τραπέζι με την πλευρά του παίκτη για νέο συμβόλαιο και σύντομα θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι. Αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπογράψει νέο συμβόλαιο, τότε το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής για το «6».

Αν δε συμβεί αυτό, τότε η ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στο επόμενο δεκαήμερο τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένες οι κινήσεις στο «8» και το «10», όπως και στα άκρα της άμυνας, αλλά και στο κέντρο αυτής.

Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίζει και φυσικά μέσα σε αυτές είναι και ο Οντρεϊ Λινγκρ, ο οποίος χθες σκόραρε στη νίκη (3-2) της Σλάβια Πράγας επί της Σίγκμα Όλομουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ