aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Έτοιμος για Βόλο ο Σπόραρ, αναμονή για δύο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Βόλο ο Σπόραρ, αναμονή για δύο

Σε ρυθμούς… playoffs μπαίνει ξανά ο Παναθηναϊκός εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο (18:00) για την δεύτερη αγωνιστική.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει σίγουρα διαθέσιμο και πάλι τον Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ απουσίασε από την πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, αλλά πλέον είναι ετοιμοπόλεμος. Μάλιστα, χθες ήταν στον πάγκο της εθνικής του ομάδας στο 2-0 με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2024, χωρίς πάντως να χρησιμοποιηθεί.

Αντίθετα, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η διαθεσιμότητα των Φώτη Ιωαννίδη και Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο πρώτος έχει έναν τραυματισμό στην κνήμη, έπαιξε με ένεση απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Γιβραλτάρ και Λιθουανία. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά το πόσο θα είναι σε θέση να παίξει θα εξαρτηθεί από το πόσο θα υποχωρήσουν οι πόνοι τις επόμενες μέρες. Όσο για τον αρχηγό της ομάδας, μετά την ελαφρά θλάση που υπέστη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και επίσης θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα γι’ αυτόν μέχρι την Τετάρτη ή Πέμπτη.

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να πιέσουν αμφότερους να αγωνιστούν αν δεν είναι 100% έτοιμοι, αφού μετά τον Βόλο και μέχρι τη σύντομη διακοπή του Πάσχα ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με Άρη στο «Βικελίδης» (5/4) και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (9/4).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ