aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στους φορ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στους φορ

Μετά το διήμερο ρεπό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στις επάλξεις και αρχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο (18:00).

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στους Άντραζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη, που είχαν αποχωρήσει με προβλήματα για τις εθνικές τους ομάδες και δεν έπαιξαν με Σλοβενία και Ελλάδα αντίστοιχα. Αμφότεροι θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή τους.

Για τον Σπόραρ υπάρχει αισιοδοξία, καθώς ήταν και στον πάγκο της Σλοβενίας στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στον Άγιο Μαρίνο (2-0), έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε. Όσο για τον Ιωαννίδη, υπάρχει επίσης η πεποίθηση πως θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από τη στιγμή που εξαιρέθηκε από τα ματς με Γιβραλτάρ και Λιθουανία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει και με τους δύο παίκτες, που εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και καθησυχαστικοί, αλλά είναι δεδομένο πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στους γιατρούς και η ομάδα δεν θα πάρει κανένα ρίσκο αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Άλλωστε, ακολουθούν τα πολύ δύσκολα και σημαντικά ματς με Άρη στο «Βικελίδης» και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, την Τετάρτη και την Κυριακή αντίστοιχα, όπου η παρουσία και των δύο φορ της ομάδας είναι απαραίτητη.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Κουρμπέλη, συνεχίζει τις θεραπείες για την ελαφρά θλάση που τον ταλαιπωρεί, με πιο πιθανό σενάριο να επιστρέψει στο ματς κόντρα στον Άρη. Δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Τσόκαϊ, όλα δείχνουν πως η τριάδα στο κέντρο την Κυριακή θα αποτελείται από Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ