aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Ενημέρωσαν οι παίκτες ότι δε δέχονται τη μείωση

Παναθηναϊκός: Ενημέρωσαν οι παίκτες ότι δε δέχονται τη μείωση

Ο Τσάβι Ρόκα την πρώτη μέρα της επιστροφής του στο Κορωπί μπορεί να μη μίλησε καθόλου με τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας για τα οικονομικά και για την πρόταση της ομάδας για… ψαλίδι ύψους 40% στην τελευταία δόση συμβολαίου, που αντιστοιχούσε στο 10% όλης της χρονιάς.

Οι παίκτες ήταν εξαρχής αρνητικοί στην πρόταση, κάτι που επισημοποίησαν σήμερα και στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Οι αρχηγοί επικοινώνησαν με τον Ρόκα και τον ενημέρωσαν ότι δε δέχονται τη μείωση που τους προτάθηκε.

Πλέον αναμένεται η διοίκηση να επιβάλλει μονομερή μείωση αποδοχών σε όλους ή σε εκείνους που λαμβάνουν περισσότερα από 60.000 ευρώ ετησίως, επικαλούμενη τη ζημιά που έπαθε ο σύλλογος λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη ιστορία, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και κόντρα μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ