aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Έκανε αυτό που έπρεπε στο ντέρμπι και κοιτάζει ψηλότερα!

Παναθηναϊκός: Έκανε αυτό που έπρεπε στο ντέρμπι και κοιτάζει ψηλότερα!

Έπειτα από μία πολύ πιεστική εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα με το παραπάνω. Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη για το «τριφύλλι», που μέχρι χθες δεν είχε πανηγυρίσει σε ντέρμπι (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες), ενώ προερχόταν από ήττα στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» ήταν με την πλάτη στον τοίχο σε ό,τι αφορά την είσοδό τους στα πλέι οφ και η προετοιμασία των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη, κάτι που ανέφερε και ο Σέρβος προπονητής στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ντέρμπι.

Το «τρίποντο», σε συνδυασμό με τον τρόπο που ήρθε και το σκορ (3-0), φέρνει πολλαπλά οφέλη στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν τους πολύτιμους βαθμούς που ήθελαν, εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ, έφεραν ξανά την ηρεμία στο Κορωπί και ανέβασαν, κατά πολύ, την ψυχολογία τους. Με το χθεσινό αποτέλεσμα, η ομάδα έδειξε ότι είναι για παραπάνω και με αυτό το σκεπτικό θέλουν να συνεχίζουν όλοι στο «τριφύλλι».

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός εκεί θα στρέψει την προσοχή του με στόχο να κλείσει την κανονική σεζόν νικηφόρα και να βλέπει ψηλότερα σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία. Άλλωστε, η 4η θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι και αυτή, που δίνει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Οι «πράσινοι» από σήμερα σκύβουν και πάλι το κεφάλι, συνεχίζουν τη δουλειά και έχουν ως στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα σε διάρκεια, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να κοιτάζουν προς τις… πάνω θέσεις του πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ