aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: «Δεν πληρώνει πάνω από €300.000, πιέζει ο Ζαχίντ»

Παναθηναϊκός: «Δεν πληρώνει πάνω από €300.000, πιέζει ο Ζαχίντ»

Τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά για την περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την «Πράσινη» που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα του «τριφυλλιού», η υπόθεση παραμένει δύσκολη αλλά ανοιχτή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μπαίνει τελεία στη μετεγγραφή του Σάβιτς

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον παραχωρήσει γιατί υπάρχει πλεόνασμα ξένων στο ρόστερ, ωστόσο δεν δείχνει διάθεση να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Ζαχίντ

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Νορβηγό μέσο άμεσα, αλλά δεν θέλει να πληρώσει πάνω από 300.000 ευρώ από τις 450.000 που προβλέπει το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν, ενώ ο παίκτης πιέζει για να γίνει η μετεγγραφή, αλλά δεν θέλει να ρίξει τόσο πολύ το κασέ του. Υπάρχουν εμπόδια, αλλά η κοινή επιθυμία και των τριών πλευρών αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για συμφωνία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ