aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Δε μιλάει, δε λαλάει ο Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Δε μιλάει, δε λαλάει ο Γιοβάνοβιτς!

Η μυστικοπάθεια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα θέματα μετεγγραφών και η απόσταση που κρατάει από τα Μέσα Ενημέρωσης ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ. Σιγά – σιγά αντιλαμβάνονται και στην Ελλάδα τον τρόπο που λειτουργεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr με τίτλο «δε μιλάει, δε λαλάει ο Γιοβάνοβιτς!», να τα λέει όλα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Τα πρώτα δείγματα Γιοβάνοβιτς αδέρφια φαίνονται από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Πολύ φύκι και πολύ σώτο.

Όχι σκόπιμο, προς Θεού. Απλώς, δεν υπάρχει – όπως υπήρχε, αβέρτα κουβέρτα, με τους προηγούμενους… – η δυνατότητα της επιβεβαίωσης.

Καλά-καλά δεν ξέρουν στον σύλλογο τι ψάχνει, ποιους ψάχνει, πως το ψάχνει και με ποιους το ψάχνει ο Σέρβος.

Κάπως έτσι ενώ τη μία μέρα γίνεται πρώτο θέμα η «επιβεβαίωση» του ατζέντη του Μπατάλια περί κρούσης από τον Παναθηναϊκό και στήνεται ολόκληρη κουβεντούλα εξαπτέρυγων για το πως με τέτοιους παίκτες οι «πράσινοι» μπορούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα, την επομένη, μετά προφανώς τα σύρματα από τον Γιοβάνοβιτς, σημαίνεται ταχύτατη όπισθεν.

Με αφοριστικό μάλιστα τρόπο, του στιλ «παιχνίδια ατζέντηδων» και «δεν έχει αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς».

Κόντρα στο ποτάμι πάλι ο ατζέντης, έγκαιρα, εδώ είναι να δείχνει όσα χρειάζονται για να μην περιμένετε φυσήματα του… ανέμου.

Το θετικότερο εν όψει της συνέχειας είναι πως όντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η φήμη που συνόδευε τον Σέρβο, πως δεν μοιράζεται δηλαδή ούτε τον… πυρετό του (σε επίπεδο διαρροών και μιντιακής επαφής) επιβεβαιώνεται στο ακέραιο.

Καλό για τον Παναθηναϊκό, ειδικά με όσα έχει τραβήξει επικοινωνιακά, να το διατηρήσει ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του (επίσης κομβικό…).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ