aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Απολογείται στη Λίγκα, φορτσάρει για Αστέρα

Παναθηναϊκός: Απολογείται στη Λίγκα, φορτσάρει για Αστέρα

Μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι θα απολογηθούν σήμερα το μεσημέρι στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας. Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Το τριφύλλι έχει παραπεμφθεί με άρθρα βάσει των οποίων κινδυνεύουν με τιμωρία 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και τα πάντα θα κριθούν σήμερα από τον εισαγγελέα και τις εκθέσεις για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, στο οποίος εντός γηπέδου δε συνέβη το παραμικρό. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή το απόγευμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. Ο Χατζηγιοβάνης που έμεινε χθες εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω ενόχλησης στο ισχίο θα είναι διαθέσιμος.

Ο Σέρβος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο το «διπλό» και όπως έχουμε αναφέρει ξανά το πιθανότερο είναι να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια ενδεκάδα των τελευταίων δυο αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ