aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αποφεύγει την Σαχτάρ, θρίλερ μέχρι τέλους στο Βέλγιο

Παναθηναϊκός: Αποφεύγει την Σαχτάρ, θρίλερ μέχρι τέλους στο Βέλγιο

Το πιο θετικό σενάριο προκύπτει για τον Παναθηναϊκό από την Ουκρανία ενόψει της κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά την 28η αγωνιστική, η Σαχτάρ Ντόνετσκ ξέφυγε στο +5 και βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να τερματίσει στη δεύτερη θέση είναι απειροελάχιστες, άρα φεύγει από το κάδρο των πιθανών αντιπάλων του Τριφυλλιού.

Η Σαχτάρ νίκησε 3-0 την Ζόρια εκτός έδρας, η Ντίνπρο έχασε μέσα στο σπίτι της 2-1 από την Βόρσκλα Πολτάβα και πλέον οι ”πορτοκαλί” έχουν 69 βαθμούς στη κορυφή, η Ντνίπρο 64 και η Ζόρια 61.

Την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική(28/5) η Σαχτάρ φιλοξενεί την Ντνίπρο ενώ η Ζόρια παίζει εκτός με την Ολεξάντρια. Αυτή την στιγμή η Ντνίπρο δείχνει να έχει το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση που θα την στείλει στους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Ο έτερος πιθανός αντίπαλος, όπως είναι γνωστό, θα προκύψει από το Βέλγιο, το οποίο ζει ένα μοναδικό φινάλε στο πρωτάθλημά του, με τρεις ομάδες να το διεκδικούν. Η Αντβέρπ είναι πρώτη με 45, δεύτερη η Σεντ Ζιλουάζ επίσης με 45 και τρίτη η Γκενκ με 42.

Την Κυριακή(28/5) το πρόγραμμα έχει ντέρμπι τίτλου, με την Αντβέρπ να φιλοξενεί την Σεντ Ζιλουάζ ενώ η Γκενκ παίζει στο Μπριζ με την ομώνυμη ομάδα. Στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των play-offs η Γκενκ φιλοξενεί την Αντβέρπ και η Σεντ Ζιλουάζ την Μπριζ, με τα πάντα είναι ανοιχτά μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ