aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αναγκαία η αντίδραση - Επιστροφή Καρλίτος στην επίθεση

Παναθηναϊκός: Αναγκαία η αντίδραση – Επιστροφή Καρλίτος στην επίθεση

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο Κορωπί και το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ (σε συνδυασμό με τη στήριξη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς), ο στόχος είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση στα επόμενα ματς και η αρχή πρέπει να γίνει με νίκη επί της ομάδας του Περιστερίου.

Οι πολλές απώλειες βαθμών έχουν δημιουργήσει εξτρά πίεση στην ομάδα. Πίεση που επιβάλλεται να υπάρχει και το ζητούμενο για το τριφύλλι είναι να τη διαχειριστεί σωστά και να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Σάρλια και Βέλεθ, που χθες επέστρεψαν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά την αποφόρτιση που έκαναν. Παρών θα είναι και ο Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Χουάνκαρ.

Ο Σέρβος, που χθες δούλεψε πολύ στο τακτικό κομμάτι με στόχο να βελτιώσει τη δημιουργία απέναντι σε κλειστές άμυνες, από σήμερα θα δείξει τι σκέφτεται για το βασικό σχήμα του Σαββάτου. Είναι εξαιρετικά πιθανή η επιστροφή του Καρλίτος αντί του Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ξανά βασικό τον Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή αντί του Μαουρίσιο, ενώ ανοιχτό παραμένει το αν θα υπάρξει μια αλλαγή στα εξτρέμ. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο με τις τελικές δοκιμές από τον Σέρβο τεχνικό.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ