aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός - Αλ Τααβόν 1-1: Δυσκολίες στο πρώτο, ανεβασμένος στο δεύτερο

Παναθηναϊκός – Αλ Τααβόν 1-1: Δυσκολίες στο πρώτο, ανεβασμένος στο δεύτερο

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αλ Τααβόν στο πρώτο του φιλικό ματς στο Χορστ της Ολλανδίας. Οι «πράσινοι» είχαν καλά και κακά διαστήματα, έδειξαν κάποια πρώτα σημάδια της δουλειάς τους, κυρίως στο διάστημα 45′-60′ στο κομμάτι της ανάπτυξης, έδειξαν ότι θέλουν δουλειά στο πρέσινγκ, αλλά και στη διάρκεια για την κατοχή, την επιθετικότητα και την κυκλοφορία και φυσικά φάνηκε ότι η μεταγραφική ενίσχυση που θα γίνει είναι απαραίτητη και αυτονόητη.

Το γκολ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημείωσε ο Χατζηθεοδωρίδης με ωραίο σουτ έπειτα από ενέργεια του Μακέντα, ενώ για τους Σαουδάραβες σκόραρε για την ισοφάριση ο Ταβάμπα.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ καλή εμφάνιση είχαν οι Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης και Πέρες, ο οποίος απλοποιούσε το παιχνίδι της ομάδας όποτε χρειαζόταν.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Βέλεθ, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι: Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πέρεθ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης, Νγκμπακοτό, Χριστογεώργος, Καμπετσής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ