aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αυξημένος βαθμός δυσκολίας και κόντρα παράδοση στο Αγρίνιο - Το πλάνο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Αυξημένος βαθμός δυσκολίας και κόντρα παράδοση στο Αγρίνιο – Το πλάνο Γιοβάνοβιτς

Ένα κρίσιμο και ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες έχουν αποδειχθεί «κακός μπελάς» για τους «πράσινους», αναφορικά με τα ματς που έχουν γίνει στην Αιτωλοακαρνανία, κάτι που φανερώνεται και από τη στατιστική, όπου υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Συγκεκριμένα, σε 12 ματς ο Παναθηναϊκός έχει φύγει με το «διπλό» σε τέσσερις περιπτώσεις, τέσσερα ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή και άλλα τέσσερα κατέληξαν στους γηπεδούχους.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο βαθμός δυσκολίας στην εν λόγω έξοδο για το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Ειδικά από τη στιγμή που τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου «καίγονται» για τη νίκη. Βλέπετε, μετράει πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σέρβος κόουτς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους σ’ αυτό το ματς, αφήνοντας στο παρελθόν τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο κόουτς του «τριφυλλιού» κάνει τα σχέδιά του για την αρχική ενδεκάδα, έχοντας να διαχειριστεί την απουσία του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Όπως όλα δείχνουν, τη θέση του στο δεξί άκρο θα πάρει ο Τσέριν, κάτι που σημαίνει πως ο Κουρμπέλης θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και θα είναι δίπλα στον Ρούμπεν. Παράλληλα, αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στα δεξιά της άμυνας, με τον Κώτσιρα να μπαίνει αντί του Σάντσεθ.

Συγκεκριμένα, στο 4-3-3 ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Κώτσιρας στα δεξιά, ο Χουάνκαρ στα αριστερά και οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουρμπέλης και Ρούμπεν θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Μπερνάρ σε ρόλο οργανωτή, τον Τσέριν στα δεξιά, τον Βέρμπιτς στα αριστερά και στην κορυφή θα είναι ο Σπόραρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ