aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαναθηναϊκός: Αδίκησε τον εαυτό του, αδικήθηκε, αλλά συνεχίζει να ορίζει τη μοίρα του

Παναθηναϊκός: Αδίκησε τον εαυτό του, αδικήθηκε, αλλά συνεχίζει να ορίζει τη μοίρα του

Η «λευκή» ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ χθες στους Ζωσιμάδες του αφήνει πικρή γεύση. Όχι μόνο για τους δύο χαμένους βαθμούς, αλλά κυρίως επειδή άξιζε και μπορούσε να κερδίσει!

Δεν το έκανε, με τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και την ατυχία να τον κρατούν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου δεν κεφαλαιοποίησε την ανωτερότητά του και υπό αυτή την έννοια δεν μπορεί παρά να τα βάζει με τον εαυτό του.

Φυσικά, ρόλο στο να μην κερδίσουν οι «πράσινοι» έπαιξε και το γεγονός ότι ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε άδικα στο 80ο λεπτό. Την ώρα που ο Γιάννης Κάργας ολοκλήρωσε κανονικά την αναμέτρηση, χωρίς στην περίπτωση του να υπάρξει απόλυτη εφαρμογή του κανονισμού.

Ενώ πλην αυτών, από την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βαντ και μετά, ουσιαστικά ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Ο έλεγχος χάθηκε, τα νεύρα κυριάρχησαν. Βέβαια, ακόμα και έτσι, ο Παναθηναϊκός είχε μια ακόμα φάση για να σκοράρει…

Σε κάθε περίπτωση κι ανεξαρτήτως της συγκεκριμένης απώλειας, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Ήδη, την δεδομένη χρονική στιγμή, υπερέχει στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ.

Πλέον, άπαντες στον Παναθηναϊκό καλούνται να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Λεωφόρο, με τον Ολυμπιακό και τον Αρη, όπου με δύο νίκες, θα έρθει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του: να βγει στην Ευρώπη!

Στο ντέρμπι «αιωνίων» βέβαια το «τριφύλλι» καλείται να διαχειριστεί μια πολύ μεγάλη απουσία, όπως αυτή προέκυψε χθες μετά την αποβολή του Χουάνκαρ.

Η σημερινή ημέρα θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη αποφόρτιση, σωματική και ψυχολογική, ενώ ακολουθεί ρεπό αύριο. Με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινάει από την Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ