Επόμενη στάση, Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν (17:00, Magentasport1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, κάνοντας 3/3, με νίκες απέναντι σε Asteras AKTOR (3-1), Καλαματά (2-0) και Λεβαδειακό (0-2). Ωστόσο, η συνέχεια ήταν δύσκολη, γνωρίζοντας τρεις διαδοχικές ήττες, από Παναθηναϊκό (3-0), ΠΑΟΚ (1-3) και Κηφισιά Tutu Deals (2-0).
Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν φτωχό σε θέαμα, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία, με τα τέρματα των Πόμπο (20′) και Αμπάντα (90’+6′) να λυγίζουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.
Ο Ολυμπιακός πάει με εξαιρετική ψυχολογία στο παιχνίδι, προερχόμενος από δύο διαδοχικές νίκες, κόντρα σε Παναθηναϊκό (1-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα και Μαρσέιγ (0-1) στη Γαλλία για το Europa League.
Τέρμα του Έσε με κεφαλιά στο 42′ και οι καθοριστικές επεμβάσεις του Ορτέγκα οδήγησαν την ομάδα του Αλγουαθίλ στο 2/2 στη League Phase της διοργάνωσης.
Νόβιτσα Εράκοβιτς και Νίκολα Στάγιτς είναι κανονικά στην αποστολή του Παναιτωλικού. Νοκ άουτ οι τραυματίες Γεβγένι Κουτσερένκο και Γιάννης Σατσιάς, εκτός έμειναν Δαυίδ Γαλιάτσο και Λάζαρ Κόγιτς.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Μπέιλι, ενώ είναι τιμωρημένος ο Σάλιακας. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σιπιόνι, ενώ μέσα είναι και ο Κλέιτον. Νοκ άουτ εδώ και καιρό ο Ελ Κααμπί, ο οποίος έχει δρόμο μπροστά του.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπάσι, Μπρέγκου, Τζενεπό, Εράκοβιτς, Εστεμπάν, Γκράναθ, Μανρίκε, Μαυρίας, Μεχία, Νακάμπα, Νικολάου, Όλσον, Οπόκου, Παπαζώης, Παρδαλός, Προδρομίτης, Σμυρλής, Σουμά, Στάγιτς, Θυμιάνης, Ξενόπουλος.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σμάιλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Πουέρτα, Σιπιόνι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Εσε, Ρόκα, Γιάρεμτσουκ, Ζότα Σίλβα, Γκονσάλες, Μάριους, Κλέιτον.














