aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠαίρνει και Αμπντουλαγιέ Νταμπό ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Παίρνει και Αμπντουλαγιέ Νταμπό ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το… σαφάρι στο μετεγγραφικό «παζάρι» για τα ταλέντα που αναζητούν και ως τέτοιος φαίνεται ότι έχει κλείσει και ο 20χρονος μέσος της Ναντ, Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Η συμφωνία είναι για 4 χρόνια και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα στις 16:45 (θα υπογράψει ως ελεύθερος ενώ θα προβλέπεται ποσοστό μεταπώλησης).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ναντ στη Γαλλία, πέρασε ένα μικρό διάστημα ως δανεικός στη Γιουβέντους, ενώ το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο από την οποία έχει ξεκινήσει την καριέρα του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο κι όχι το καλοκαίρι ως ελεύθερη μετεγγραφή, με την Ναντ να εξασφαλίζει ένα ποσό από τους Πειραιώτες.

Ο Νταμπό αγωνίζεται ως 8άρι, 10άρι, αλλά μπορεί να παίξει και στις πλευρές ως εξτρέμ. Φέτος έχει συμπληρώσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championnat National 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ