aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Παίρνει δανεικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Χουάνγκ Ούι-τζο ο Ολυμπιακός!»

«Παίρνει δανεικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Χουάνγκ Ούι-τζο ο Ολυμπιακός!»

Πολύ κοντά στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του «Football Insider», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν τον Χουάνγκ Ούι-Τζο.

Πρόκειται για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό, που αγωνιζόταν στην Μπορντό, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησής του αντί περίπου τεσσάρων εκατ. ευρώ.

«Η πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει γίνει αποδεκτή από την Μπορντό, με τον σύλλογο της Premier League να συνεχίζει το πολυάσχολο μεταγραφικό της καλοκαίρι. Η Φόρεστ είναι έτοιμη να υπογράψει τον 29χρονο Χουάνγκ και να τον δανείσει απ’ ευθείας στον Ολυμπιακό», αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζοντας ότι οι δύο ομάδες έχουν ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στη συνέχεια υπάρχει ανάλυση της κατάστασης της Μπορντό που ψάχνει έσοδα για να καλύψει τα χρέη της, υπογραμμίζοντας ότι η Φόρεστ βρήκε την ευκαιρία να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και να τον παραχωρήσει για τη σεζόν 2022/23.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Νότιγχαμ έχει πολλές επιλογές στις θέσεις αυτές λόγω των μεταγραφών των Λίνγκαρντ, Αγκιλέρα και Αβονίγι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ