aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟύτε με… δέκα δεν χάνει από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, όρθιος με Κούρτιτς

Ούτε με… δέκα δεν χάνει από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, όρθιος με Κούρτιτς

Με ψηλά το κεφάλι -έστω κι εάν δεν νίκησε- αποχώρησε ο ΠΑΟΚ από ακόμα μία αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τους δύο «δικεφάλους» να μένουν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της εξ αναβολής (17ης) αγωνιστικής της Super League 1.

Οι «κιτρινόμαυροι» -στο ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ως υπηρεσιακός προπονητής- αξιοποίησαν την κόκκινη κάρτα στον Τσιγγάρα (19′) ανοίγοντας το σκορ με τον Γκαρσία στο 28′. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς απάντησαν άμεσα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στο 36′, αντέχοντας και στην πίεση (χωρίς ορθολογική ανάπτυξη όμως) που δέχτηκαν στο δεύτερο μέρος από τους γηπεδούχους.

Έτσι, ο 2ος ΠΑΟΚ διατήρησε το +7 από την 3η ΑΕΚ. Ταυτόχρονα, παρέμεινε για 11ο παιχνίδι αήττητος -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- απέναντι στην «Ένωση» αλλά και για επτά ματς πρωταθλήματος (ρεκόρ στους μεταξύ τους αγώνες). Πανό κατά πάντων από την Original και έντονες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ