aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΌταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων

O διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα είναι ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει διευθύνει ξανά παιχνίδια ελληνικών ομάδων και του οποίου o πρότερος βίος απασχόλησε τον διεθνή Τύπο.

Βλέπετε, o 41 ετών ρέφερι είχε συμμετάσχει σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας και στο σημείο που είχε εντοπιστεί, στη Βοσνία, βρέθηκαν εννέα γυναίκες, 26 άντρες, όπλα και κοκαΐνη. Επρόκειτο για ένα πολυτελές σπίτι στην πόλη Μπιεγέλινα.

Η διοργανώτρια του «πάρτι» ήταν η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφόν, η οποία συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα. Η ίδια κατηγορήθηκε για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο Σλάβκο Βίντσιτς, αφού αρχικά συνελήφθη κι αυτός, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε τους συλληφθέντες.

Ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι «αιωνίων» είχε δηλώσει για το θέμα: «Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω. Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε».

O Βίντσιτς έχει διευθύνει στο παρελθόν αρκετά παιχνίδια ελληνικών ομάδων, όπως τα Ολυμπιακός – Μπέρνλι (3-1) και Αρούκα – Ολυμπιακός (0-1), αλλά και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 στι 3 Νοεμβρίου 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ