aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΌρθιος στο Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, ξεκόλλησε από τον «βυθό» και περιμένει Ιωνικό και Λαμία

Όρθιος στο Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, ξεκόλλησε από τον «βυθό» και περιμένει Ιωνικό και Λαμία

Έμεινε όρθιος στο Ηράκλειο και ελπίζει ο Λεβαδειακός!

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε νωθρά και εξελίχθηκε σε… ροντέο στο φινάλε, οι Βοιωτοί έφυγαν με σημαντικό βαθμό από την έδρα του ΟΦΗ (1-1), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ένα αποτέλεσμα που ξεκόλλησε – έστω και προσωρινά – την ομάδα του Γιάννη Πετράκη από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 18 πόντους, και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα του Ιωνικού και της Λαμίας. Από την άλλη, ο ΟΦΗ, που έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο, παρέμεινε στην τέταρτη θέση των playouts με 27 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με κεφαλιά του Νίκα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να «απαντά» στο 73′, με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς. Στο φινάλε, αμφότερες οι ομάδες είχαν την ευκαιρία τους να… κλέψουν το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ