aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όρθια» στην Τρίπολη η ΑΕΛ!

Ενα… άγαλμα στον Ασούμπρε!

Ο Αστέρας ήταν ανώτερος αλλά αναποτελεσματικός, δεν κατάφερε να «κλειδώσει» νωρίς το ματς σπαταλώντας τις ευκαιρίες του και ο Ασούμπρε που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο τον… τιμώρησε και χάρισε στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο Μπαράλες με κλασική σεντερφορίσια κίνηση και κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες, με τον Ασούμπρε να ισοφαρίζει με πλασέ στο 60ο λεπτό, σε ένα γκολ που φέρει ευθύνη και ο Παπαδόπουλος γιατί είχε κακή τοποθέτηση στην εστία.

Στους 12 βαθμούς ο Αστέρας Τρίπολης, παραμένει τρίτος από το τέλος, με την ΑΕΛ να φτάνει τους 19 και να πιάνει στην τέταρτη θέση τον ΟΦΗ και την Ξάνθη.

Το ματς

Διάθεση να παίξει επιθετικά και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο έδειξε στο ξεκίνημα ο Αστέρας. Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχον, προσπαθούσαν με κάθετο ποδόσφαιρο να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΛ αλλά δυσκολεύονταν και το κατάφερναν με ταις προωθήσεις του Καπίγια. Ο αριστερός μπακ του Αστέρα έβγαλε εξαιρετική σέντρα στο 3ο λεπτό στον Μπαράλες, η κεφαλιά του οποίου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ωστόσο ένα τέταρτο αργότερα οι δύο παίκτες των γηπεδούχων συνδυάστηκαν εκ νέου αλλά αυτή τη φορά ο Αργεντινός φορ δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ (1-0).

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που συνέχιζαν να πιέζουν, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν και όλα έδειχναν πως δεν θα υπήρχε κάτι ακόμη μέχρι την ανάπαυλα. Ωστόσο, ο Τζοβάρας έδειξε την άσπρη βούλα σε πέσιμο του Μιλοσάβλιεβιτς στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Λουίς Φερνάντεθ αλλά μετά το τσεκάρισμα του VAR, αποφάσισε σωστά πως δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό, παίρνοντας πίσω την απόφασή του.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έδειξε αντανακλαστικά από τον πάγκο, πέρασε στο ημίχρονο τους Κάτσε και Ασούμπρε καιι έκανε την ομάδα του πιο επιθετική. Η ΑΕΛ καλούνταν να κυνηγήσει το γκολ, έπαιζε ανοιχτά και σε συνδυασμό με την επιθετικότητα που έβγαζε στο χορτάρι ο Αστέρας, δημιουργήθηκε εξαιρετικός ρυθμός. Αφού οι Αρκάδες, όμως, δεν έδειχναν ικανοί να τελειώσουν το ματς με τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, οι φιλοξενούμενοι τους «πλήγωσαν» με τον Ασούμπρε να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Νούνιτς και την κακή τοποθέτηση του Παπαδόπουλου στην εστία (1-1).

Λίγο αργότερα δε, ο Μιχάλης Γρηγορίου λίγο έλειψε με μία ακόμη αλλαγή του να φέρει τούμπα το ματς αλλά ο Μπούστος δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να τελειώσει όπως ήθελε την φάση από το ύψος του πέναλτι. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ