aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστικά χωρίς κόσμο στην Τούμπα η Μαρσέιγ: «Δεν συμφωνούμε, αλλά θα σεβαστούμε την απόφαση»

Οριστικά χωρίς κόσμο στην Τούμπα η Μαρσέιγ: «Δεν συμφωνούμε, αλλά θα σεβαστούμε την απόφαση»

Οριστικά χωρίς τον κόσμο της θα παίξει την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ η Μαρσέιγ, καθώς με επίσημη ανακοίνωση τους σήμερα οι Μασσαλοί γνωστοποίησαν πως θα πάρουν εισιτήρια για την Τούμπα!

Σε αυτήν, γίνεται γνωστό ότι η Μαρσέιγ έλαβε γνώση των όσων ζήτησαν οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές, με την παρέμβαση μάλιστα και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για την απαγόρευση τόσο μεμονωμένης όσο και οργανωμένης μετακίνησης των φίλων των Φωκαιών.

Καθώς στις 17:00 διεξήχθη έκτακτο security meeting των επιτελών της UEFA με τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και την Μαρσέιγ.

«Ο σύλλογος λυπάται που οι οπαδοί του στερούνται το δικαίωμα της υποστήριξης της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Έτσι, λοιπόν, θα κυκλοφορήσουν 28.000 εισιτήρια, όλα στην διάθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ, με το sold out να θεωρείται φυσικά… δεδομένο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ