aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα-Φυγαδεύτηκε από την αστυνομία η αποστολή

Οργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στα Σπάτα-Φυγαδεύτηκε από την αστυνομία η αποστολή

Tην οργή των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε η αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει έστω την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League, μετά την ήττα με 3-2 από τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που ως το 78′ είχε το προβάδισμα με δύο γκολ (0-2).

Περίπου 150 αγανακτισμένοι φίλοι της «Ένωσης» πήγαν μετά τα μεσάνυχτα στα Σπάτα για να… υποδεχτούν την αποστολή που επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη και να ζητήσουν εξηγήσεις. Η ισχυρή αστυνομική παρουσία με μια διμοιρία των ΜΑΤ εμπόδισε τους εξαγριωμένους οπαδούς να πλησιάσουν την αποστολή και έτσι όσα ακούστηκαν ήταν εξ αποστάσεως. Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αποχώρησαν με την διακριτική προστασία της αστυνομίας και ο κόσμος απομακρύνθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα περίπου 70 οπαδοί βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο με τις ίδιες προθέσεις, αλλά και πάλι δεν ήρθαν σε επαφή με την αποστολή, καθώς το πούλμαν παρέλαβε την ομάδα από την πίστα του αεροδρομίου. Πιθανώς στο ματς-αγγαρεία της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs να υπάρξουν περαιτέρω αντιδράσεις.

Είναι προφανές πως η κατάσταση μοιάζει με καζάνι που βράζει στην ΑΕΚ μετά την παταγώδη φετινή αποτυχία, που άρχισε με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από το καλοκαίρι, συνεχίστηκε με την πρόωρη απώλεια πρωταθλήματος και Κυπέλλου και ολοκληρώθηκε με την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει έστω το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ