aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ώρα… Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό!

Κλείνει και τυπικά η απόκτηση του Ρόνι Λόπες από τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας επιβεβαιώνουν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Επιπλέον, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (16/8) στις 14:30 προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιό του, διάρκειας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος εξτρέμ θα δηλωθεί στη λίστα για τα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αφού έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές στην αρχική λίστα που στάλθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η οψιόν που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι στα εννιά εκατ. ευρώ και δεν θα είναι υποχρεωτική. Η Σεβίλλη δεν θα λάβει κάποιο ποσό ως ενοίκιο και ο Ολυμπιακός θα καλύψει το συμβόλαιο του 25χρονου (28.12.1995) άσου, παλιότερα δύο φορές διεθνή με την Πορτογαλία. Ο Λόπες θα έπρεπε κανονικά να πάρει 2,2 εκ. ευρώ φέτος από τη Σεβίλλη, αλλά δέχθηκε να μειωθεί το ποσό, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος άσος, με το πορτογαλικό διαβατήριο, έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως το 2024 και την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη γαλλική Νις με 33 συμμετοχές, πέντε γκολ και δύο ασίστ. Πριν ακριβώς δύο χρόνια η Σεβίλλη τον είχε αγοράσει από τη Μονακό με 25 εκ. ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ