aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ώρα αποφάσεων για προπονητή

Μετά και τη συνάντηση των Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε διαδικασία οριστικής απόφασης η οποία θα έρθει το συντομότερο δυνατό. Μοντανιέ, Αρουαμπαρένα και Φινκ να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα και με αυτή, όπως όλα δείχνουν, κλείνει ο κύκλος των επαφών του εκτελεστικού διευθυντή με τους υποψήφιους επενδυτές.

Πλέον η ΑΕΚ δείχνει να ξεχωρίζει την τριάδα Φινκ, Μοντανιέ, Αρουαμπαρένα και μέσα στην εβδομάδα θα μπει στη διαδικασία να ξεχωρίσει έναν από αυτούς ο οποίος θα είναι τελικά ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν.

Από την άλλη υπάρχουν αναφορές και για κάποια ενδεχόμενη έκπληξη, ωστόσο οι επαφές του Μπάγεβιτς με τους παραπάνω (κυρίως με τους δύο Ευρωπαίους) ήταν ιδιαίτερα καλές δείχνουν να υπάρχουν λίγο περισσότερες πιθανότητες να κάτσει κάπου εκεί η… μπίλια.

Για την ώρα δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα για το ποιος είναι το φαβορί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Στο τέλος του μήνα που ξεκινάει αύριο, η ΑΕΚ θα πρέπει να συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στη νέα σεζόν ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων και μέχρι τότε πρέπει να έχει ήδη σχεδιαστεί και χτιστεί, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Συνεπώς για να τρέξουν οι εκκρεμότητες για τη νέα σεζόν πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα προπονητή, προκειμένου να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ