aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οπαδοί της ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ!

Οι αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ για τη φετινή εφιαλτική σεζόν φαίνεται πως δεν τελείωσαν το Σαββατόβραδο. Σε συνέχεια της… υποδοχής στο «Ελ. Βενιζέλος» και στα Σπάτα, κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον Άρη με 3-2, μερίδα οπαδών της «Ένωσης» πήγαν τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Ο σκοπός τους ήταν να ζητήσουν εξηγήσεις για την αποτυχία της φετινής περιόδου και να διαμαρτυρηθούν εστιάζοντας όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε επίπεδο στελέχωσης της ΠΑΕ. Σημειώνεται πως από νωρίς υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, που βρίσκονται απέναντι από το ΟΑΚΑ, καθώς οι αντιδράσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες.

Είναι προφανές πως ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» και το γεγονός ότι η διοίκηση δεν έχει πάρει ακόμη αποφάσεις για καρατομήσεις ή απομακρύνσεις δεν βοηθά την κατάσταση. Οι οπαδοί θεωρούν πως δεν μπορεί οι υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη τη φετινή περίοδο να παραμένουν στην ομάδα και πιστεύουν πως το restart που απαιτείται εν όψει της νέας σεζόν δεν θα μπορέσει να πετύχει με τα ίδια άτομα σε καίρια πόστα μέσα στον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ